کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می کنند.
مواد لازم در تهیه آن، تخم مرغ، شکر، روغن جامد یا کره، آرد سفید، نمک میوه، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است.
سالاد سیب آن قدر مقوی است که می توانید به عنوان یک غذای کامل روی آن حساب کنید. سالادی با طعم متفاوت و جدید؛ سیب، کشمش و گردو مزه متفاوتی برای یک سالاد درست می کنند.
مواد لازم برای سالاد سیب:
سیب درختی: 3عدد
کشمش سبز: 50گرم
مغز کاهو: 1فنجان
هویج: 3عدد
آبلیمو: 2قاشق سوپ خوری
گلاب: 1فنجان
- جو 1پیمانه
- جعفری 1 قاشق غذا خوری
- پیاز 1 عدد بزرگ خرد شده
- جو پرک 5 قاشق غذاخوری
- آب مرغ 2 لیوان
- نصف سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده
- هویج رنده شده نیم کیلو
- نمک به میزان دلخواه
- زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- آرد برنج 1 قاشق غذاخوری سرپر
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری سرپر
- نمک به میزان دلخواه
- روغن زیتون برای تفت دادن