طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی

سالاد لوبیا چیتی یکی از سالادهای خوشمزه و مقوی است که میتواند به عنوان یک وعده غذای کامل تهیه و سرو شود. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی و خواص آن آشنا شوید.

سالاد لوبیا چیتی

 

مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیا چیتی:

  • مغز کاهو: ۵۰گرم
  • مغز کرفس: ۵۰گرم
  • سیب زمینی: ۱عدد
  • لوبیا چیتی: ۱فنجان
  • خیارشور: ۱عدد
  • لبو و هویج: هرکدام ۱عدد
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن زیتون: ۳قاشق سوپ‌خوری
  • آبلیمو: ۳قاشق سوپ‌خوری


طرز تهیه سالاد لوبیا چیتی:

برای تهیه این سالاد خوشمزه لوبیا چیتی را از روز قبل شسته و در آب بخیسانید و در این میان چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخش از بین برود سپس با مقداری آب و کمی نمک بپزید. سیب زمینی، هویج و لبو را هم جداگانه پخته و خرد کنید.

در این میان مغز کاهو، مغز کرفس و خیارشور را شسته و بعد از خشک شدن خرد کنید، تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. مراقب باشید که مواد له نشود و حالت خرد شدن زیر دندان باقی بماند.

در مرحله بعد آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید و روغن زیتون را هم بریزید. سالاد آماده است میتوانید آن را قبل از سرو در یخچال بگذارید تا سرد شود و یا آن را گرم میل کنید.


مضرات لوبیا چیتی:

  • لوبیا چیتی حاوی سدیم بوده و مقدار سدیم آن در نوع کنسروی آن بیشتر است و توصیه میشود لوبیا را حتما در منزل تهیه کنید و از خوردن لوبیای کنسرو شده بپرهیزید.
  • لوبیاچیتی حاوی مقادیر زیادی پورین بوده و اگر نسبت به این ترکیب حساسیت دارید، بهتر است از خوردن لوبیاچیتی بپرهیزید.
  • لوبیاچیتی حاوی مقدار زیادی کلسیم و پتاسیم بوده و ممکن است خوردن آن در افراد مبتلا به سنگ کلیه ایجاد مشکل کند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.