دستور پخت مرغ شکم پر

مواد لازم برای مرغ شکم پر

 مرغ ۱ عدد ( دو کیلویی )

 سبزی خرد شده یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )

 مغز گردوی چرخ شده

یک فنجان  آلو و قیسی خرد شدهنصف فنجان

 پیاز سرخ شده۲ قاشق سوپخوری

 زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری

 زرشک ۲ قاشق سوپخوری

 شکر یک قاشق سوپخوری

 آب لیمو یا آب نارنج ۳-۲ قاشق سوپخوری

دستور پخت مرغ شکم پر


  

 نمک و فلفلبه مقدار لازم طرز تهیه مرغ شکم پر مرغ  را با آب لیمو  یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران  حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند.

سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی  چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم. مخلوط را در شکم مرغ  جای می دهیم.جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ  را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ  را داشته باشد، با ۳ قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم.

۳-۲ فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ  پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.


منبع : دایان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.