طرز تهیه پوره سیب زمینی

طرز تهیه “پوره سیب زمینی” : غذای مفید و مقوی

پوره سیب زمینی یک غذای خوشمزه است که خیلی راحت و فوری می توانید آنرا در منزل تهیه نمایید. البته پوره سیب زمینی را می توانید در کنار غذای اصلی هم سرو کنید

 

طرز تهیه پوره سیب زمینی

  

مواد لازم برای پوره سیب زمینی

    • سیب زمینی متوسط 4 عدد
    • کره 100 گرم
    • شیر یا خامه 3/4 لیوان
    • جعفری خرد شده مقداری

طرز تهیه پوره سیب زمینی کلاسیک

سیب زمینی ها را بشویید و داخل قابلمه پر از آب کنید تا به جوش بیاید.بعد از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و سیب زمینی ها بپزند.

در این فاصله در ظرف دیگری شیر ، خامه و کره را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا کره در شیر ذوب شود و شیر نجوشد.

بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت آنها را پوست بگیرید و همانطور با گوشت کوب له کنید.

سپس مخلوط شیر و خامه گرم را روی سیب زمینی های له شده بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند .پوره آماده شده را به صورت گرم در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.


نکاتی برای خوشمزه تر کردن پوره سیب زمینی

این پوره سیب زمینی مجلسی و مناسب تزیین و سرو همراه با غذاست و به راحتی میتوانید با ماسوره فرم دلخواه تان را در کنار غذا ایجاد کنید.

شنیسل مرغ و فیله مرغ گریل از دیگر غذاهای خوشمزه ای هستند که تقریبا همیشه با پوره سیب زمینی سرو میشوند.

پوره سیب زمینی را میتوانید با ماسوره های فرم دهنده برای تزیین انواع غذاها مانند شنیسل مرغ و فیله مرغ بکار ببرید.

نعنا را نباید  زیاد تفت دهید چون باعث سوختن و تلخ شدن آن می شود.

سیب زمینی که با پوست پخته میشود تقریبا دو برابر سیب زمینی هایی که بدون پوست پخته میشوند حاوی ویتامین C می باشد.

برای اینکه پخت سیب زمینی ها به قابلمه شما اسیب نرساند بهتر است انها را در قابلمه های تفلون و یا نچسب بپزید.

پوره سیب زمینی در کنار تخم مرغ نیمرو یک غذای مقوی و کامل برای رشد و نموی کودکان شما محسوب میشود.

 برای ادویه دار کردن پوره سیب زمینی میتوانید یک برگ بو به شیر، کره یا خامه افزوده کرده و یا با کمی رزماری، آویشن و یا مریم گلی کمی گرم کرده و بعد به سیب زمینی ها اضافه کنید.

زمانی که سیب زمینی ها را  با شیر مخلوط میکنید می توانید کمی جوز هندی ، فلفل سیاه و یا رنده ی پوست لیمو به آن اضافه کنید.

اگر برای تهیه پوره سیب زمینی ، سیب زمینیِ ها را پوست کندید و در آب جوشاندید ، آب آن را در پایان کار دور نریزید و در حین کوبیدن سیب زمینی کم کم مقدار کمی از این آب را به پوره اضافه کنید.

از پوره های اضافی برای تهیه ی پیراشکی ها و انواع رول های مختلف استفاده کنید.

برای اینکه پوره بافت نرم و لطیفی پیدا کند علاوه بر اضافه کردن کره ،کمی شیر یا خامه ی غلیظ به آن اضافه کنید.

به دلیل نشاسته سیب زمینی باید برای طعم دار کردنش به اندازه کافی به آن نمک اضافه کرد.همچنین برای پختن سیب زمینی ها نباید از آب زیادی استفاده کرد.

 استفاده ی هم زمان سیب زمینی هایی که پوست نازک و سیب زمینی هایی که پوست تیره و ضخیمی دارند باعث خوشمزه تر شدن پوره میشود.

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.