طرز تهیه خورش ماست

خورش ماست یکی از خورش های معروف شهر اصفهان است که به راحتی تهیه میشود و طعم و عطر بی نظیری دارد. در این مطلب قصد داریم به طرز تهیه خورش ماست و خواص آن بپردازیم.

خورش ماست


مواد لازم برای تهیه خورش ماست:
  • یا گوشت: 0/5 کیلو
  • روغن: 200 گرم
  • مرغ: 1 عدد
  • ادویه:  به مقدار کافی
  • فلفل: به مقدار کافی
  • زرده تخم مرغ: 8 عدد
  • ماست : 2 لیوان
  • نمک: به مقدار کافی
  • زعفران: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خورش ماست :
ابتدا مرغ یا گوشت را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید و به آن نمک و ادویه بزنید و بگذارید تا خوب بپزد. 
ماست را روز قبل در کیسه پارچه ای بریزید و آویزان کنید تا آبش کاملا کشیده شود، آب مرغ یا گوشت را بگذارید غلیظ شود و با زعفران سائیده روی ماست بریزد و خوب به هم بزنید و فلفل و ادویه و نمک را بیفزایید و گوشت را در آن بچینید .
 بعد از اینکه خورش برای 15 دقیقه جوشید و جا افتاد زرده ها را با چنگال بزنید و در خورش بریزید و سریع هم بزنید که جذب بقیه مواد شود . حالا حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورش با شعله ملایم برای یک ربع دیگر پخته و جا بیافتد.

خواص ماست:
  • ماست به هضم راحت غذا کمک میکند و برای درمان یبوست و معده درد مفید است.
  • خوردن ماست موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
  • مصرف ماست برای سلامت دستگاه گوارش و روده مفید است و از بروز بیماری های گوارشی جلوگیری میکند.
  • خوردن ماست برای سلامت قلب مفید بوده و با فشار خون بالا مبارزه می کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.