کره بادام زمینی یکی از خوراکی های بسیار مقوی است که ممکن است مزه آن برای خیلی ها جذاب نباشد اما نگران نباشید در این دستور آشپزی به راحتی کره بادام زمینی را به یک شیرینی خوشمزه تبدیل میکنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی کره بادام زمینی با مغز نوتلا:
طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی با مغز نوتلا:
از یک ساعت قبل یک لایه کاغذ روغنی داخل یک سینی پهن کرده و نوتلا را با قاشق به شکل نقطه ای روی آن با فاصله از هم به 25 قسمت تقسیم کرده و بریزید سپس داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
در مرحله بعد شکر و کره را در کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا با هم ترکیب شده و پف کند، حالا کره بادام زمینی را بریزید و مجدد هم بزنید.
در ادامه تخم مرغ را روی مواد بشکنید و وانیل را هم بریزید و مواد را بخوبی مخلوط نمایید، حالا مواد خشک یعنی نمک، آرد، جوش شیرین و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و مخلوط نمایید تا کاملا یکدست شود.
۲ قاشق خمیر کف دست تان بریزید و به آرامی خمیر را کف دست صاف کنید. سپس یکی از نوتلاها را بردارید و وسط آن قرار دهید و روی آن را کامل با خمیر بپوشانید تا نوتلا از آن درز نکند.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کلوچه های درست شده را با فاصله از هم داخل سینی قرار دهید. روی آن را کمی فشار دهید و با چنگال طرح ضربدری بزنید. وقتی سینی پر شد نوتلاها را در یخچال قرار دهید تا برای مصرف بعدی شل و وارفته نباشد.
کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در فری که با دمای 180 درجه از قبل گرم شده قرار دهید. سپس کلوچه ها تکان دهید تا از پخته بودن آن ها مطمئن شوید. بعد از این که کلوچه ها خنک شد آن ها را در سینی توری قرار دهید تا کاملا سرد شود و بعد بقیه مواد را درست کنید تا همه مواد تمام شود.
خواص کره بادام زمینی: