طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه مخصوص عید نوروز است که از محبوبیت زیادی بین ایرانی ها برخوردار است. این شیرینی خوشمزه را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و سر سفره هفت سین بگذارید و از مهمان های خود پذیرایی نمایید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی

مواد لازم برای شیرینی نخودچی:

  • آردسفید: 3 قاشق غذاخوری سرپر
  • آردنخودچی مرغوب: 500گرم-3 قاشق غذاخوری
  • پودر هل: 1 قاشق چای خوری
  • پودرقندالک شده: 175گرم
  • روغن جامد صاف شده: 175گرم

 

طرز تهیه شیرینی نخودچی:

 ابتدا پودر قند و روغن جامد صاف شده را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا رنگ آن سفید و یکدست شود.

در مرحله بعد هل را با 3 ق غ آرد سفید مخلوط کرده و آن را با آرد نخودچی مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید و با لیسک مواد را به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

حالا خمیر بدست آمده را با دست خوب ورز دهید تا خمیر منسجم شود تا زمانی که وقتی اونو گلوله میکنید خوب شکل بگیرد و ترک نداشته باشد.

در ادامه خمیر بدست آمده را میان دو لایه کیسه فریزر یا سلفون قرار داده و با وردنه باز کنید، سپس با قالب های مخصوص شیرینی نخودچی آن را برش بزنید و داخل سینی فرکه کاغذ روغنی گذاشتید بچینید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی - چیدن در سینی
طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی – چیدن در سینی
روی شیرینی ها پودر پسته بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 150درجه سانتی گراد به مدت 20الی 25دقیقه بپزید.
بعد از اینکه شیرینی ها پخته شدند ، آن ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا سرد شوند سپس از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو نمایید.
شیرینی نخودچی

خواص هل:
  • جویدن هل برای رفع بوی بد دهان مفید است.
  • هل می تواند باکتری های موجود در دهان را از بین ببرد.
  • مصرف هل از بروز سرطان جلوگیری میکند.
  • هل موجب تنظیم فشار خون میشود.
  • هل برای حفظ سلامت قلب و کلیه هاست مفید است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.