شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه مخصوص عید نوروز است که از محبوبیت زیادی بین ایرانی ها برخوردار است. این شیرینی خوشمزه را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و سر سفره هفت سین بگذارید و از مهمان های خود پذیرایی نمایید.
ابتدا پودر قند و روغن جامد صاف شده را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا رنگ آن سفید و یکدست شود.
در مرحله بعد هل را با 3 ق غ آرد سفید مخلوط کرده و آن را با آرد نخودچی مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید و با لیسک مواد را به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
حالا خمیر بدست آمده را با دست خوب ورز دهید تا خمیر منسجم شود تا زمانی که وقتی اونو گلوله میکنید خوب شکل بگیرد و ترک نداشته باشد.
در ادامه خمیر بدست آمده را میان دو لایه کیسه فریزر یا سلفون قرار داده و با وردنه باز کنید، سپس با قالب های مخصوص شیرینی نخودچی آن را برش بزنید و داخل سینی فرکه کاغذ روغنی گذاشتید بچینید.