طرز تهیه نان محلی

نتیجه تصویری برای طرز تهیه نان محلی


مواد لازم:

6 لیوان آرد
نصف پاکت خمیر مایه خشک (5گرم یا یک قاشق غذاخوری سرصاف)
1قاشق مربا خوری نمک
به اندازه نیاز آب
برای روی نان جعفری و روغن زیتون
 


 طرز تهیه:

در یک ظرف آرد و خمیر مایه ونمک را ترکیب کرده و روی آنها یواش یواش (کم کم)آب ولرم (در حدی که دست را نسوزاند) بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی
بدست آورید. روی خمیر را بپوشانید و  خمیر را نیم ساعت استراحت دهید .از خمیر تکه هایی به بزرگی

1 مشت برداشته و چانه کرده (گرد کنید) و روی میز بچینید و 10 دقیقه دیگر صبر کنید.سپس خمیرها را با وردنه به بزرگی ظرف غذاخوری باز کنید و در ظرف تفلون که روی گاز  داغ شده دو طرف آنها را بپزید و سرخ کنید و بعد از پختن روی آنها سس روغن زیتون و جعفری با قلمو بمالید.نوش جان


منبع: اینستاگرام

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.