برای | 5 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان لازم پخت | 20 دقیقه |
- سبزی:2 لیوان
- تخم مرغ : 4 عدد
- پیاز رنده شده یا نگینی : 1 عدد
- گردوی خرد شده :4 قاشق غذا خوری
- نمک ، فلفل ، زردچوبه :به میزان لازم
- روغن مایع ( ترجیحا حیوانی ) : به مقدار کافی
سبزی ها شامل (گشنیز،تره ،جعفری ،شوید) می باشد.
کوکوی سبزی
سبزی کوکو را پس از شستن و خرد کردن با تخم مرغ ، پیاز ، گردوی خرد شده و نمک و ادویه های دیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و غلظت آن مانند ماست شود.
سپس ماهیتابه ای را انتخاب کنید که مناسب حجم مایه کوکو باشد.
آن را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن کف آن بریزید تا تابه چرب شود.
ترجیحا سعی کنید جنس تابه تان از تفلون و یا تابه رژیمی باشد.
بعد از داغ شدن روغن ،مایه کوکو را درون تابه بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید به طوری که ضخامت کوکو در همه جای تابه یکسان باشد.
سپس در تابه را ببندید تا کوکو با حرارت ملایم مغز پخت شود .
بهتر است از شعله پخش کن در زیر تابه استفاده کنید تا حرارت در همه جا یکسان باشد.
وقتیمایه کوکو خودش را گرفت و یک طرف آن سرخ شد برای راحتی کار آن را به 4 قسمت برش بزنید و به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
اگر هم دوست داشتید به مدل های دیگری کوکو را برش بزنید از بشقاب یا سینی شبیه به شکل تابه استفاده کنید تا برگرداندن کوکو ساده تر شود و کوکو را به همان شکل کامل برگردانید.
بعد از برگرداندن کوکو لازم نیست که درب تابهرا بگذارید و بعد از چند دقیقه که طرف دیگر کوکو سرخ شد ، حرارت زیر آن را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر تان سرو کنید و به اندازه های دلخواه برش بریزید .
کوکو سبزی با سبزیجات معطر
کوکو سبزی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکو سبزی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : نمناک